huendefritptruar
SZÉPSÉG

Legyen elégedett Önmagával

HARMÓNIA

Kerüljön harmóniába Önmagával

TESTBEN

Szeresse testét

LÉLEKBEN

Ápolja lelkét

medigo

Üdvözöljük

Az igazi szépség a lélekben van,
sokkal többet jelent számunkra, mint csupán a külső megjelenést

perfect age plasztikai sebészet'

ambuláns beavatkozások

ambuláns beavatkozások

Klinikánkon az ambuláns beavatkozásokat helyi érzéstelenítésben, lehetőleg teljesen fájdalommentesen végezzük, nyugodt, relaxált körülmények között. Önnek csak el kell lazulnia (és gondolni a szép végeredményre).

A beavatkozások 20 - 120 percesek lehetnek területtől, mennyiségtől függően.
A beavatkozás után 4-5 órás pihenés, melyet a klinikánkon az erre a célra fenntartott várószobában tudnak megvárni a hazaengedésig.

Árak:
A pontos árat területtől a beadott anyagmennyiségtől (botox, hyaluronsav) függően előzetes konzultáció után tudjuk meghatározni. A konzultáció díja: 20.000 ft, melyet az esetleges beavatkozás árába beszámítunk.

<span class=red>404:hu:műtétek</span>

Műtétek

Klinikánkon a műtéti beavatkozásokat a legkorszerűbb műszerekkel, legmodernebb technikai eszközökkel, altatásban végezzük, esetenként egyedi technika alkalmazásával. Profi, összeszokott műtéti csapat gondoskodik arról, hogy Ön a legjobb állapotban legyen mind a műtét előtt, alatt és felébredés után is!

A műtétek az operáció időtartamától függően 1-2 éjszakás kórházi megfigyelést igényelnek.

Ez idő alatt a la'cart ételmenüből teljes ellátásal gondoskodunk pácienseink ellátásáról.
Egyedi kéréseket is szívesen teljesítünk.

Orvosaink és ápolóink a legmagasabb szintű ellátást biztosítják az operált pácienseink számára a mihamarabbi egészséges és teljes felépülés érdekében.
A műtétet követően 1-2 héten belül esetenként varratszedésre hívjuk vissza pácienseinket amikor kiderül ,milyen lett a műtéti végeredmény.
Legtöbb esetben legújabb felszívódó varratot használunk , de néhány beavatkozáshoz elengedhetetlen a hagyományos varrat.

A teljes gyógyulási folyamat 1-6 hónap körül várható műtéti típustól függően.
Megfelelő sebgondozás, bőrápolás és a tájékoztatónk alapján végzett tanácsok betartása mellett a felépülés könnyed, gyors folyamat lehet.

Műtéti árak
A műtéti árak függhetnek a páciens testi adottságaitól, a felhasznált anyag fajtájától (implantátum), a felhasznált anyag mennyiségétől, a műtét utáni kórházi benntartózkodás idejétől és az operáció időtartamától.
A teljes összeget előzetes konzultáció után tudjuk meghatározni.

A konzultáció díja: 20.000 ft melyet az esetleges beavatkozás árába beszámítunk.

Külföldi pácienseknek

Külföldi pácienseknek

Külföldi pácienseink illetve vidékről érkező pácienseink esetleges kísérői részére ajánljuk:

Reptéri transzfer magánsofőrrel.
<?= lng('Külföldi pácienseknek') ?>
Szállásfoglalás:
Szállodában történő elhelyezés a 4 csillagos Park Inn Radisson hotelben, mely a klinika mellett található és földalatti összeköttetéssel közvetlen elérhető, valamint bármely privát apartmanban Budapest belvárosában.

Teljes ellátás mind a klinikán mind a hotelben ápolónő segítségével.
Önnek csak gyógyulnia kell.

Külföldi pácienseknek

Külföldi pácienseknek

Dohányzó pácienseinknek ajánljuk a dohányzás elhagyását illetve minimálisra csökkentését a műtétet megelőző 1-2 hétben és a felépüles ideje alatt.
Ez a gyógyulási folyamat, hegkezelés miatt kifejezetten fontos lehet (megértésüket kitartásukat köszönjük).
Várjuk kedves érdeklődő és leendő pácienseinket, akik jól szeretnék érezni magukat a bőrükben.

Szépség Harmónia Testben Lélekben

Perfect Age . looks great

no smokeCIKKEK

nlc
nlc

 

RÓLUNK MONDTÁK

Ismerje meg klienseink véleményét

Dr. Molnár Miklós kezei alatt egy pillanatig sem féltem. Az előzetes konzultáció minden kérdésemre választ adott, a végeredménnyel pedig a férjem is és én is tökéletesen elégedettek vagyunk.

Balogh Katalin
Balogh Katalin

 

Lányom sok fogyás után kereste fel a dr. Urat korrekciós műtét miatt. Két műtétre volt szüksége, mell- és hasplasztikára. Mindkét műtét előtt és után is alapos tájékoztatásban részesült. Miután én ápoltam, nekem is megmutatta, hogyan kell kezelnem a műtétek után. Az utolsó műtétnél - miután aznap nem tartózkodott a kórházban, de megígérte, hogy bemegy és ellátja - még éjjel 23 órakor is visszament, ellátta a lányomat. (Ez az időpont ugye nem tartozik a munkaidőbe!) Csak dicsérni és ajánlani tudom mindenkinek. Lelkiismeretes, felkészült orvos. A lányom pedig tökéletesen elégedett és boldog.

Mészárosné Ágota
Mészárosné Ágota

 

A doktorurat imádom! Nekem nagy fogyás után volt teljes hasplasztika, mellplasztika, zsírleszívás! Olyan a hasam, mint egy 16 éves tinilányé

Csőke Csilla
Csőke Csilla

 

Dr Molnár Miklós az az orvos, akihez mindig szívesen megyek. Végtelenül kedves, figyelmes és nem mellékesen nagyon jó szakember. Rendszeresen járok hozzá kisebb-nagyobb arcszépítő beavatkozásokra (botox, hyaluronsavas feltöltés) Mindig csodát tesz velem! A mellműtétemet is Ő végezte, ami szintén tökéletes lett. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

Beszkovszki Helga
Beszkovszki Helga

A húgomat műtötte, már két alkalommal is, és gyönyörű munkát végzett. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Márk Király
Márk Király

 

Nagyon kedves és őszinte. A szakmai tudása magas. Figyelmes, műtét után nem hagyja magára az ember lányát elveszve, és minden idegesítő kérdésre türelmesen válaszol. Mindenkinek ajánlani tudom csak, aki szeretné magát jól érezni a bőrében!

Kecskés Beatrix
Kecskés Beatrix

 

Dr. Molnàr Miklósnak köszönhetem, hogy évek óta elégedett vagyok a külsőmmel! Sok beavatkozàst végzett màr rajtam, mind körültekintő, figyelmes, szakszerű, profi beavatkozàs volt! Kisseb botox rànctalanítástól, hialuronfeltöltèsen át, zsírleszívást és mellfelvarràst implantàtum behelyezéssel együtt! Minden beavatkozàs sikeres, jól regeneràlódó és a Dr. Úr kedves irànyítàsàval biztonsàgos gyógyulàsi folyamattal zàruló volt! Bàrmilyen kérdésemre megnyugtató, kimerítő vàlaszokkal szolgàlt! A tovàbiakban is bizalommal fordulok hozzà!

Novák Angelika
Novák Angelika

 

Mint páciense véleményezem Dr. Molnár Miklós plasztikai sebészt. Az elmúlt években több esztétikai beavatkozást végzett rajtam a természetességet figyelembe véve, melyek eredménye tökéletes lett. (Itt megjegyezném, hogy én kizárólag orvost választottam, nem pedig intézményt ahol a műtétet végzik) Dr. Molnár Miklós plasztikai sebész kiváló szakember, és szaktekintély. Nagyfokú szakképzettséggel, és tapasztalattal rendelkezik. Az ő munkáját nevezik hivatásnak, melyre már fiatalon, tudatosan, energiát nem kímélve készült, és azóta is folyamatosan képezi, fejleszti szaktudását. Méltán lehet büszke szakmai tanulmányaira, mely mellé nagyfokú gyakorlati tapasztalata társul. Mindezek mellett figyelmes, kedves, és lelkiismeretes, valamint igazi úriember, ami véleményem szerint igazán fontos egy páciensnek, hogy hitelessé váljon az orvos személye. Én mindenképpen büszke vagyok Dr. Molnár Miklós -ra, valamint arra, hogy ő tökéletesítette, illetve harmonizálta a testemet, és lelkemet! Szívből ajánlom mindenkinek Dr. Molnár Miklós szaktudását aki a jövőben bármilyen esztétikai beavatkozásra készül!

Tóth Péter
Tóth Péter

 

Nem csak szakmailag kitűnő a magyar kollegái előtt, hanem, ahogy előttem is írták, nagyon emberséges és pácienscentrikus. " mindent a páciensért". Nekem elsőre nem úgy sikerült a műtét ahogy terveztem, mert türelmetlen voltam és nem vigyáztam eléggé a doktor úr munkájára, de a doktor úr ezt is megoldotta. Nála nem csak egy darab páciensnek éreztem magam, hanem A páciensnek... Köszönök mindent!

Tony Palmer
Tony Palmer

 

Mindennel meg voltam elégedve, mindent köszönök!

Márta Horvát
Márta Horvát

 

Hálásan köszönöm Molnár doktor munkáját. Szívesen ajánlom, és ajánlottam már ismerőseim körében, mert a vidám konzultációkat a legmagasabb szintű szaktudás koronázza.

Mészáros Orsolya
Mészáros Orsolya